Banner shadow

bully max nederand - industrieweg zuid 22-b, 3958vx - amerongen

over ons

404 bully max hond
bestel bully max supplementen nederland
404 bully max logo nederlland
bully max nederland 404 logo
link naar bully max europe
404 bully max nederlandse vlag

Copyright 2016 Bully Max Nederland

Speel nimmer met de dobbelstenen der fortuin; gewoonlijk zijn zij vals"

— OORDEEL ZELF.

Sinds 2012 zijn wij officieel importeur voor Bully Max in Europa. Over de jaren heen zijn er veel dingen veranderd. Eind 2015 kreeg bullymax concurrentie van een product; MVP supplements. De naam van het product was: Vita Bully.

Ook in Nederland kreeg BullyMax een vorm van concurrentie die er hard aan toe ging. In 2015 ging de strijd van start en onderstaand bedrijf probeerde via contact met onze klanten een deel van de markt in handen te krijgen. Niet netjes. Bully Max werd geheel afgekraakt met vele afbeeldingen waaronder de foto hieronder.

De introductie van vitabully en het zwart maken bully-max.nl mislukte. Hierdoor sloeg de frustratie toe bij de importeur een de kat in een nauw maakte rare sprongen.

Bully-Max.nl is onderdeel van ons bedrijf bestaande uit meerdere ondernemingen en websites. Sinds 1998 actief op internet en uitgegroeid tot een grote onderneming met 10 vaste en 40 flexwerkers. Een eigen server en hosting bedrijf voor alle webwinkels. Een van onze merken op gebied van honden is Extreme Dog Gear.

Na het online brengen van een HOAX op de website Eurobullysupply sloeg de vlam in de pan. De kat in het nauw zag de kans om te gaan klagen. Het resultaat was een klaagzang, waar de werkelijkheid verdraaid word met een fantasie van een kind van 6 jaar.

Zie hieronder wat er gebeurde, wat er die dag gezegd werd.

2 maart 2016

De kat in het nauw zag zijn kans schoon en klaagde moord en brand dat ook hij aan de beurt was.

De claim dat bully-max.nl al 1.5 bezig was met k9 supply werd omgedraaid. Slim gedaan of toch niet? Lees verder en oordeel zelf.

Een bezoekje brengen aan Bully-Max.nl werd als 1 van de mogelijkheden genoemd. Dat zou ons leren en ons nog lang in het geheugen blijven.

ONDERSTAANDE CLAIM IS DE MEEST DOMME DIE ERUIT KWAM "

DEZE CLAIM GAAT OVER HET FEIT DAT WIJ WAARSCHUWEN VOOR DE VREEMDE PRAKTIJKEN VAN DEZE ONDERNEMER. HET IS NAMELIJK ZO DAT DEZE ONDERNEMER ZELF RUIM 1.5 JAAR LANG ONZE MERKNAAM MISBRUIKTE OM VOOR ZIJN EIGEN BEDRIJF RECLAME TE MAKEN OP GOOGLE ADWORDS.

ONDERSTAANDE FOTO'S SPREKEN VOOR ZICHZELF. OPNIEUW DRAAIT DE KAT IN HET NAUW DE WERKELIJKHEID OM.

ZIE JE DE GAMMA EN

PRAXIS? AL ZO DOEN?"

Het is wel duidelijk dat de kat in het nauw mogelijk zelf een dropveter vergiftiging had opgelopen en totaal vergeten was dat hij zelf claims maakte, die iets te hoog gegrepen waren.

Wij zien dan ook het schrijven van de advocaat positief tegemoet. Ons bedrijf heeft zoals eerder vermeld meerdere ondernemingenen en meer dan 500 domeinnamen. De verkoop van Buffk-9 hebben wij enkele jaren geleden gestopt vanwege het gebruik van lactose (melksuiker). Lactose is zeer slecht voor honden en zit tevens in Whey Proteine. De claim lactose vrij klopt dan ook niet. Desondanks bezitten wij nog steeds een aantal buffk-9 domeinen welke verkocht zullen worden aan de hoogste bieder.

Bully Max Nederland en Bully Max Europe zijn slechts 2 van 12 websites voor Bully Max die wij beheren voor onze zakenpartners in Europa. Tevens zullen de Franse, Duitse en Spaanse websites binnen enkele weken online zijn. Al deze websites vallen onder het bedrijf Bully Max Europe, welke al sinds 2012 erkent is door Bully Max USA. Het is dan ook ronduit lachwekkend dat de kat in het nauw eerst bully max afkraakt, en daarna het alsnog gaat verkopen.

Pas op voor imitatie producten en foute handelaren zoals k9 supply..

Ook K9supply is een van de vele domein namen die wij bezitten. In de tekst die wij op onze website vermelden staat dan ook geen extensie. K9supply.eu is van ons zelf. Er is dus niet verwezen naar een andere extensie en werkte dus mogelijk als een trigger. In feite een dropveter uit eigen zak.

Met betrekking tot imitatie producten het volgende. Er zijn ook in Nederland een paar handelaren die nep bully max verkopen. De verpakking is vrijwel hetzelfde alleen de tabletten zijn net even kleiner. Koop dus je bully max op een vertrouwd adres.

Tevens is het zo dat er steeds meer supplementen op de markt komen die niet speciaal voor honden gemaakt zijn. Het zijn producten die op een keukentafel omgepakt zijn met een leuke sticker. Producten met lactose zoals whey proteïnen zijn niet geschikt voor honden.

Clean Whey Isolate. Dat kost in de menselijke variant 23.25 euro voor 1000 gram. Hetzelfde product omgepakt in een 500 grams zak met een sticker voor honden kost dan ineens: 19.95 euro. Dat is een dure sticker zullen we maar zeggen. De beschrijving van de menselijke variant zijn gewoon letterlijk overgenomen en word gepresenteerd alsof het voor honden is.  Bovendien bevat clean whey gewoon lactose en is daarmee ongeschikt voor honden. Wij hebben screenshots gemaakt van alle menselijke varianten van de leverancier, en die van de verkoper van de zogenaamde honden producten. Wij laten deze nu achterwege maar indien gewenst zijn ze opvraagbaar. Het gaat hier dus om geld ipv know how en de gezondheid van uw hond.

Voorlopig laten wij het hierbij. Koop altijd uw supplementen bij een bekend bedrijf en al jaren op de markt is. Hondensupplementen is een vak apart en meer dan een sticker alleen.

Tien minuten zijn nodig om een vals betoog op te bouwen en tien jaren om het af te breken"