Gorilla Max nederland

Gorilla Max: Als NR: # 1 beoordeeld als prestatie supplement voor honden wereldwijd. Verpakt met 20 gram eiwit per dosis en alle belangrijke voedingsstoffen die uw hond nodig heeft om zijn volledige potentieel te bereiken.

Pas op voor nep bullymax producten! De originele gorillamax vind u hier!
Er zijn geen andere verkoop punten  in Nederland!

de enige originele gorilla max in nederland

Banner shadow

bully max nederland - industrieweg zuid 22-b, 3958vx - amerongen

Home

over ons

Contact

koop bullymax

gorilla Max Nederland presenteerd

Gorilla Max Nederland logo
Gorilla Max Nederlands
Bezoek bullymax europe

Gorilla max behoort tot een van de best spier opbouwende producten voor honden ter wereld. Het bevat niet alleen 20 gram eiwit per dosering , maar ook allerlei andere belangrijke ingrediënten die nodig zijn om meer spiermassa op te bouwen.

Ben je op zoek naar een product dat de gezondheid van uw hond kan verbeteren en een toename zal geven in gewicht? Dan is Gorilla Max het product wat je zoekt! Daarnaast zorgt het er ook voor dat jou hond meer kracht, snelheid en uithoudingsvermogen zal ontwikkelen. Uw american bully top fit!

Naast een hoge dosering eiwit bevat Gorilla Max gezonde vetten, belangrijke aminozuren, vitamines en mineralen maar ook ingrediënten die ondersteuning bieden bij een gezonde werking van het spijsvertering kanaal.

Gorilla Max bevat een zorgvuldig samengestelde formule met natuurlijke en “human grade” ingrediënten waar wel meer dan 8320 uur onderzoek en ontwikkeling in zit!

Gorilla Max wordt overal ter wereld gebruikt door top kennels die vele prijzen winnen met hun honden. Ook is het geliefd bij redding teams en politie eenheden, om er zeker van te zijn dat de hond op alle niveaus beter zal presteren.

Gorilla Max is geschikt voor elk ras. Geschikt voor pups vanaf 12 weken maar natuurlijk ook voor oudere honden. Ook is deze formule geschikt voor zwangere of zogende teefjes. Dit product is goedgekeurd door dierenartsen.

Aanbevolen dosering:

Geschikt voor honden vanaf 12 weken.

< 9 kilo: 1 dosering* per dag

> 9 kilo: 2 doseringen* per dag

*1 dosering is 6 theelepels

koop gorilla max nederland

Op werkdagen voor 14:00
besteld, de volgende dag in huis!

Nederland gorilla max
Gorilla Max nederland supplement

copyright Bully Max Nederland 2016

gorilla max poeder
GORILLAMAX SUPPLEMENT