Total Health Nederland Bully Max
Total Health Bully max Nederland

Total Health: Als NR: # 1 beoordeeld als gezondheids supplement voor honden wereldwijd. Per dosis alle belangrijke voedingsstoffen die uw hond nodig heeft om zijn volledige potentieel te bereiken.

Pas op voor nep Total Health producten! De originele vind u hier!
Er zijn geen andere verkoop punten  in Nederland!

de enige originele total health in nederland

Banner shadow

bully max nederland - industrieweg zuid 22-b, 3958vx - amerongen

Home

over ons

Contact

koop bullymax

total health

Nederland

presenteerd

Total Health Bullymax NL
Total Health Nederland Bullymax
Visit Bully Max Europe

Bully Max Total Health helpt uw hond gezond en sterk te blijven.

Bully Max Total Health is een voedingssupplement voor honden die belangrijke voedingsstoffen bevat die in de normale voeding van uw hond ontbreken of in minimale hoeveelheden voorkomen. Eigenlijk kan je dit zien als een soort "superfood" voor honden. Dit product is met name geschikt voor herstellende of zwangere/zogende honden.

Bully Max Total Health heeft allerlei sterke en positieve werkingen op de gezondheid van uw hond. Zo zal uw hond een gezondere huid en een glanzende vacht krijgen, maar het zorgt ook voor sterke gezonde gewrichten en bottn. Daarnaast hebben sommige ingrediënten een beschermde werking op het hart en de bloedvaten. In Bully Max Total Health zitten ook een aantal spijsverterings enzymen die helpen bij een gezonde werking van de darmen en het spijsverteringskanaal.

In Bully Max Total Health zitten gezonde vetten die van essentieel belang zijn voor mens en dier. Dit zijn omega 3 & 6 vetten. Deze vetten zijn goed voor het hart en de hersenen. Daarnaast zijn ze verantwoordelijk voor een gezonde huid en glanzende vacht.

In Bully Max Total Health in deze formule ook een aantal ingrediënten die ondersteuning bieden bij een goede werking van de botten en gewrichten. Beperkte slijtage en minder snel problemen aan de gewrichten en heupen van uw hond. Bij honden treed slijtage sneller op dan bij de mensen dus het is belangrijk om uw hond de juiste voedingsstoffen te geven.

De spijsverterings enzymen in Bully Max Total Health zorgen er voor dat de voedingsstoffen sneller worden afgebroken en daardoor beter worden opgenomen. Door de verbeterde opname van voedingsstoffen in deze formule haal je het maximale uit je hond.

Vol verschillende vitamines en mineralen. Deze versterken o.a het immuunsysteem van uw hond en beschermen de hartspier en de bloedvaten. Met een sterk immuunsysteem, verklein je de kans op ziektes, virussen of infecties.

Bully Max Total Health bestaat net als alle andere producten van Bully Max uit 100% natuurlijke ingrediënten. Het bevat ook geen granen, tarwe en soja. Het is geschikt voor alle rassen. Dit product is goedgekeurd door dierenartsen en geschikt voor honden vanaf 7 weken.

Aanbevolen Dosering:

< 13 kg. : 1 theelepel

13 tot 22 kg. : 2 theelepels

23 tot 34 kg. : 3 theelepels

> 35 kg. : 4 theelepels

Inhoud: tot 60 porties

bestel total health bullymax

Op werkdagen voor 14:00
besteld, de volgende dag in huis!

koop total health bullymax
Bully Max Total Health Nederland

copyright Bully Max Nederland 2016

Total Health origineel nederland
Total health supplements nederland