bully max informatie nederland

Bully Max is het meeste gevraagde supplement in de Nederlandse American Bully scene. Vergeet dure verzend, import en douane kosten. Koop nu in Nederland in onze winkel of webshop.  

Pas op voor nep bullymax producten! De originele bullymax vind u hier!
Er zijn geen andere verkoop punten  in Nederland!

de enige originele bully max in nederland

Banner shadow

bully max nederland - industrieweg zuid 22-b, 3958vx - amerongen

Home

over ons

Contact

koop bullymax

Bully Max kopen in nederland

Bully Max Muscle Builder

Bully Max Nederland presenteerd

het meest besproken spieropbouwende supplement voor honden ter wereld!

originele bully max nederland
echte bully max nederland

Bully Max Muscle Builder is het meest besproken honden supplement ter wereld en behoort ook tot het beste spier opbouwende supplement. Speciaal voor bully en pitbull achtige sport honden. De zogenaamde powerbreeds, maar zeker ook de standaard honde rassen hebben er baat bij. Slechts 1 tablet per dag draagt al bij aan de algehele gezondheid en spiergroei van uw hond.

Er zijn vele merken hondenvoeding op de markt. Toch zijn er maar weinig producten of misschien wel helemaal geen 1 die 100% van de dagelijkse vitaminen, mineralen, aminozuren en gezonde vetten bevat. Deze voedingsstoffen hebben alle honden nodig om te groeien, sterker te worden en gezond te blijven.

Bully Max Muscle Builder tabletten bevatten o.a eiwitten, aminozuren, gezonde vetten, vitaminen, mineralen en koolhydraten.

Wanneer je hond elke dag hetzelfde soort eten krijgt, gaat hij in de loop van tijd toch een tekort opbouwen aan essentiële voedingsstoffen. Dit is slecht voor de ontwikkeling en groei van uw hond. Het immuunsysteem zal verzwakken en dat maakt uw hond kwetsbaar en zwakker.

Bully Max Muscle Builder bevat een formule die ontwikkeld is door dierenartsen en bevat alle ingrediënten in de juiste dosering. Dit geeft de hond de juiste ondersteuning om groter, gespierder en gezonder te worden. Omdat het vol zit met vitaminen is Bully Max Muscle Builder ook zeer geschikt voor zieke-, herstellende en biedt extra ondersteuning bij zwangere of zogende honden.

Bully Max Muscle Builder bevat alleen natuurlijke ingrediënten en zal het gedrag van uw hond niet veranderen of beinvloeden. Het is gechikt voor alle honden vanaf 7 weken.

Hier zijn slechts enkele voordelen van Bully Max voor uw Bully, Pitbull of ander ras.

Geef de aanbevolen hoeveelheid van Bully Max Pitbull supplement naast het voedsel van uw hond en u ziet binnen enkele weken het volgende resultaat:

Sterker Immuunsysteem – Het supplement helpt je Pitbull het immuunsysteem sterk te houden, zodat uw hond  beschermd blijft tegen infecties.

Gezonde Spieropbouw - Bully Max helpt bij gezonde spieropbouw en spierdefenitie bij honden.

Juiste voeding voor botten - Bully Max helpt het voeden van de botten van uw hond, wat essentieel is voor de groei pitbulls.

Verbeterde eetlust - Bully Max verhoogt de eetlust bij uw Pitbull, verminderd  voeding-gerelateerde aandoeningen.

Meer energie en kracht - Bully Max maakt uw Pitbull energieker en verbetert zijn kracht en snelheid..

Gezonde huid en vacht – Bully Max helpt bij het voorkomen en behandelen van huidproblemen, zoals een droge huid en jeuk. Helpt bij het verstevigen van de huid en een glanzende vacht voor uw Pitbulls.

Verbeterd het Metabolisme – Dit Pitbull supplement zal de stofwisseling van uw hond verhogen.

Verbeterd het zicht – Bully Max zal het zicht aanzinelijk verbeteren van uw Pitbull.

Gewichts Stabiliteit – Bully Max bevordert gezonde gewichtstoename en werkt gewicht stabilizerend voor Pitbulls met ondergewicht.

Meer Uithoudingsvermogen – Bully Max verlengt het uithoudingsvermogen van uw Pitbull.

Sneller Herstel - Draagt bij aan een sneller herstel van de spieren van uw hond zelfs na de meest intensieve trainingen.

Aanbevolen dosering:

< 5 Kg. : 1/2 tablet per dag

> 5 Kg. : 1 tablet per dag

*Voor zieke, herstellende of zwangere/zogende honden:

<5  Kg. : 1 tablet per dag

> 5 Kg. : 2 tabletten per dag

Inhoud: 60 tabletten.

Bully Max resultaten in nederland
bestel bully max in nederland

Op werkdagen voor 14:00
besteld, de volgende dag in huis!

copyright Bully Max Nederland 2016